Αρχική

Φίλες και Φίλοι,

Αισίως συμπληρώνονται 23 χρόνια παρουσίας της Maxi στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά χάρτου. Σ’ αυτή την πολυετή επιχειρηματική πορεία καταφέραμε να αναπτυχθούμε επιτυχημένα σε όλη την επικράτεια και να καθιερωθούμε ως μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές χαρτοβιομηχανίες, με σημαντική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Σε αυτή την επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας μας συνέβαλλαν οι μέτοχοι, το ανθρώπινο δυναμικό της maxi και κυρίως οι πελάτες που έδειξαν εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ομίλου MAXI.

Σ’ αυτή τη δυσμενή οικονομική συγκυρία ο όμιλος ΜΑΧΙ προχώρησε στην ενίσχυση των υποδομών της προσθέτοντας ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής χάρτομαζας δημιουργώντας έτσι κάθετη διαδικασία παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και διάθεσης χαρτιού. 

Η MAXI PAPER MILL είναι μια μεγάλη επένδυση που διασφαλίζει στο έπακρο την βιωσιμότητα της MAXI και την καθιστά μια από τις μεγαλύτερες χαρτοβιομηχανίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ταυτόχρονα σε μια περίοδο απολύσεων και μεγάλων απωλειών κερδών για τις επιχειρήσεις ο Όμιλος MAXI δημιούργησε 40 νέες θέσεις εργασίας και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον της εταιρίας μας. 

Οι άνθρωποι της ΜΑΧΙ μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία. Με την στήριξη σας και τις δικές μας στοχευμένες επιχειρηματικές κινήσεις, ευελπιστούμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες που μας δίνονται ώστε να κάνουμε την ΜΑΧΙ όχι μόνο την μεγαλύτερη Ελληνική Χαρτοβιομηχανία αλλά και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Βασίλης Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Ομίλου Εταιριών ΜΑΧΙ