Η χρονιά του μεγάλου επενδυτικού άλματος της εταιρίας MAXI A.B.E.E. ήταν το 2001 με την απόκτηση γραμμής παραγωγής χαρτιού υγείας και κουζίνας υψηλής τεχνολογίας (PERINI), γραμμές παραγωγής χαρτομάντιλων τσέπης και χαρτομάντιλων αυτοκινήτου (facial) , χειροπετσετών (zig – zag) και τραπεζομάντιλων τύπου εστιατορίου. Έτσι επεκτύνεται η γκάμα των προϊόντων και αποκτάται μεγάλο μερίδιο στην αγορά χάρτου.

Στα πλαίσια της τεράστιας ζήτησης για την επεξεργασία τόσο από την ίδια την εταιρία όσο και από την αγορά χαρτόμαζας δημιουργήθηκε το 2011, το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής πρώτης ύλης χάρτου με την ονομασία MAXI PAPER MILL ικανό να παράγει 85 τόνους πρώτης ύλης χαρτόμαζας (Jumbo Rolls) ημερησίως,  28.000 τόνους ετησίως.

Το 2017 προστίθεται στον μηχανολογικό εξοπλισμό δεύτερη γραμμή παραγωγής χαρτιού υγείας και κουζίνας. Την ίδια  χρονιά εγείρετε καινούργια κτηριακή εγκατάσταση αποθήκευσης έτοιμου προϊόντος συνολικού εμβαδού 4.000m² και 3.200 παλετοθέσεων.

Σήμερα, η εταιρία MAXI A.B.E.E. αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή και επεξεργασία χάρτου. Με γνώμονα την απόλυτη  ικανοποίηση των πελατών μας, συνεχίζουμε την υγιή και αειφόρο ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων , επενδύοντας σε ένα άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε να επενδύουμε, σε μια νέα χαρτοποιητική μονάδα παραγωγής Jumbo Roll με παραγωγή 40.000 τόνων ετησίως. Σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα παραγωγή των 28.000 τόνων ετησίως (68.000 τόνων συνολικά)  αυτή η κίνηση θα οδηγήσει τον όμιλο MAXI  σε ένα ποσοστό άνω του 45 % της αγοράς.

paper-mill
maxi-εγκαταστάσεις